Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szakot válasszak?

Milyen szakot válasszak?

Figyelt kérdés
ének, rajz, földrajz, német tantárgyak mennek nekem meg a matek nagyjából.. fizikában, bioszban, kémiában nem vagyok jártas, informatika tudásom is elég hiányos. Azért kérdezem, mert már minden ismerősöm mondott mindenfélét, hogy legyek pl. óvónő, énektanár,fogtechnikus és már úgy összezavarodtam, hogy azt se tudom mit akarok:/ és lehetőleg azért olyat szeretnék elvégezni, amivel egyrészt nagyobb esélyem lenne munkát találni másrészt érdekelne is, csak épp ezaz hogy nem tudom mi érdekelne igazából:/ én ilyen vendéglátós szakmán gondolkozom, csak főzni se tudok nagyon jól
2012. okt. 5. 10:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!