Ajánlanátok iskola/diákszövetkezetet, amivel meg vagytok elégedve?
Nemrég kezdtem alkalmi diákmunkákat vállalni a MÜISZnél. Én azzal meg vagyok elégedve, de tagja lennék még legalább egynek.
Az universitasról hallottam még, viszont arról rosszakat is. Szóval valami más esetleg? :)
előre is köszönöm. :)
Én elég soknál jártam már, igazából belépni csak akkor van értelme (és szerintem csak akkor engedik), ha van konkrét munka, amit náluk vállalnál.
A Meló-Diákot (Pesten universitas) és a Mind-Diákot próbáltam több városban, az előbbinél furcsamód mindenhol csak bunkó és segíteni nem akaró emberekbe botlottam. Még azt is zokon vették, hogy rákérdeztem egy-egy állásra. Sajnos náluk van viszont a legtöbb munka.
A minddiák nagyon korrekt volt eddig mindenhol. A pesti irodában nagyon segítőkészek voltak mindig és korrektül álltak hozzá mindenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!