Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább ha a választott...

Hogyan tovább ha a választott szakot nem szeretném folytatni?

Figyelt kérdés
Át szeretnék jelentkezni egy másik szakra, de nem tudom hogyan kell. Segítsetek!:(
2012. okt. 30. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyesmi a problémám.

Újra kell felvételizni és az államnak visszatéríteni az eddigi felét - már ha idén kezdtél és van hallgatóid.

2012. okt. 30. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Újra kell felvételizni (hamarosan aktuális a dolog). Ha hasonló lesz a következő szakod, mint a mostani, akkor jó eséllyel eltudsz majd fogadtatni egy pár kreditet. Átjelentkezni egyik szakról a másikra csak úgy nem lehet.
2012. okt. 30. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt honnan veszitek? Vagy azota megvaltozott volna a szabalyzat, mert legutoljara meg ugy volt, hogy ha elvegzel 50 kreditet (vagy kb ennyit, mar nem emlekszem pontosan) az uj szakon, akkor atvesznek. Persze asszem kervenyezni kell(ett) meg minden de nem kell(ett) felvetelizni ujra.
2012. nov. 23. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első válaszomat alaposan felpontoztátok, pedig írtam hülyeséget ;)

Szóval nem kell semmit visszafizetni, képzést válthatsz, ezzel nem szeged meg a szerződést. Viszont az újra ugyanazok vonatkoznak majd természetesen + oda két támogatott féléved.

Ha megtudhatom, melyik szak nem tetszik?

2012. nov. 23. 14:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Mástól is hallottam már, hogy vissza kell fizetni az "elhasznált féléveket". Most akkor melyik az igaz?

Nekem ez az első félévem volt matematikán. Nem azt mondom, hogy nem tetszett, egyszerűen csak úgy érzem nem jól választottam.

Írtad, hogy két félévem oda van, egyet akartál írni ugye?

2012. nov. 26. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!