Mi kell ahhoz, hogy céget alapítsak?
Milyen iratok kellenek hozzá, milyen végzettség?
Mondjuk, ha egy számítógépes szaküzletet akarok alapítani akkor nekem milyen végzettség kell?
Neked vagy egy családtagodnak/alkalmazottadnak rendelkezni kell számítógépes szakmai végzettséggel, ezenkívül kell kereskedelmi/boltvezetői OKJ-s bizonyítvány.
A cégalapításhoz ügyvédi közreműködés kell, ő pontosan megmondja, hogy miket szerezz be.
Szerintem csinálj bt-t mert ,ha az befuccsol akkor kirugod a másik társad és máris nem bt így a bíróság mondja azt ,hogy nincs többi ,ha kft-t csinálsz abból legalább 400,000ft mire kiszállsz legyen az bármennyire is veszteséges a 400k-t ki kell fizetni.
Szerintem mindenképpen utána kéne nézz mert itt nem babra megy a játék. Mellesleg piackutatást is kéne csinálj ,hogy tudnál e olyan árat biztosítani ,hogy a potenciális vevők ne a megszokott helyre menjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!