Mi kell ahhoz, hogy biztonsági céget alapítsak?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a végzettségre, anyagi dolgokra, engedélyekre. A tevékenységi körbe tartozna a biztonsági rendszerek kiépítése, üzemeltetése, vagyon és személyőrzés, értékes szállítmányok kísérése.2010. okt. 26. 18:17
1/5 anonim válasza:
Három dolog,mint mindenhez.
PÉNZ PÉNZ PÉNZ.
És persze ismerettség,hogy beengedjenek a piacra.
Papír meg ilyesmi...ugyan...
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad velem a meglátásaid, de konkrétabb dologra gondoltam.
2010. okt. 26. 21:29
3/5 anonim válasza:
Mindenesetre értened kell hozzá!
Ha Kft-t alapítasz, akkor az vagy 35ezer Ft+500ezer Ft tőke (amit nem kell felmutatnod).
Ha jó munkád lesz, akkor sikeres leszel. Nem a konkurencia fog dönteni arról, hogy bekerülsz a piacra, vagy sem. Ha ő döntene, a büdös életbe nem léphetnél be. Az elején valószínűleg veszteséges lesz a céged, ezt azért kalkuláld bele.
4/5 anonim válasza:
Tényleg csak egy baráti tanács,hogyha itt a gyakori kérdéseken érdeklődsz h mi kell hozzá...hát sztem ne vágj bele.
5/5 TonyRedgrave válasza:
engem az érdekelne hogy ha már most van hozzá egy üzlet amit öriztethetnék és már garantált hogyl eszerződne velem az elég lenne vagy állam felé elvárás hogy több helyet is vállaljak több alkalmazottal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!