Akik szerint az orvosin/mérnökin kívüli diplomák wc papírok, azoknak milyen végzettségük van?
Figyelt kérdés
Párszor rákérdeztem, volt köztük valóban orvos vagy gépészmérnök (aki szerint a környezetmérnöki is büfészak), de valakinek még érettségije sem volt.
Mi jogon hülyézik le a másikat? Egy töri szak lehet nem jó sok mindenre de szerintem nem könnyű, én nem tanulnék meg annyi mindent. Biológus-ökológusként végeztem, engem is simán lebüféznek.
2012. okt. 28. 14:35
11/13 anonim válasza:
Amúgy szerintetek egy ilyen WC-papír szakra járónak mit kellene tennie? Hagyja ott, és fizesse vissza az összeg felét?
12/13 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy évek óta megy már ez a büfészakozás, így egyáltalán nem tudom azt sajnálni, aki elvégez egy ilyet, aztán utólag csodálkozik, hogy nem talál vele munkát. De! Azt sem lehet elvárni, hogy vki olyat tanuljon, amit utál, vagy nem is érdekli. Ha vki szereti a törit, akkor tanuljon azt, viszont akkor legyen esze és végezzen el mellette egy OKJ-t is. A kecske is jól lakik, de a káposzta is megmarad. Mert, ha ne adj Isten nem tud elhelyezkedni történészként, akkor is lesz egy jó esetben hasznos szakmája, és addig is dolgozik, míg nem talál a szenvedélyének megfelelő állást. Én gyógyszerésznek tanulok, de ha nem ezt választottam volna, akkor biztos nyelvi szakra mentem volna, viszont mellett elvégezném a gyógyszertári asszisztens képzést is pl.
13/13 anonim válasza:
Én jogász vagyok, az Eltén végeztem, nekem egyszer egy pénzügy-számviteles ismerősöm mondta, hogy tök jó, mert nekem csak seggelnem kell és az ugyebár nem olyan nehéz. Na, úgy pofán tudtam volna csapni! Egyszer volt nála egy kis összejövetel és megnéztem a könyveit, hát elárulhatom, hogy több pénzügyet tanultam jogon, mint ő a g-karon és jobban is tudom használni. Szóval erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!