Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Újrafelvételiznék; megsértem-e...

Újrafelvételiznék; megsértem-e a szerződést?

Figyelt kérdés

Mostanáig sikerült rájönnöm, hogy a szabadbölcsész szak reál változatára járok, tehát egy felesleges, semmit se adó szakra, ami elvégzésével felesleges, semmihez se értő ember leszek... Persze addig jól elvagyok az egyetemen...

Most februárban újra beadnám, akkor az árvaellátás és a hallgatói ösztöndíjszerződés feltételeit nem sértem meg?

2012. okt. 20. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ezt a szakot abbahagyod, akkor fizetned kell valamennyit a hallgatói szerződésben foglaltak szerint. Árvaellátással kapcsolatban szerintem nem jár semmilyen következménnyel amíg aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel.
2012. okt. 20. 13:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Tehát rosszul tudom, hogy a szerződés csak arra kötelez, hogy az egyetemet magát ne hagyjam ott?

Kiderült, hogy egy semmit se érő büfészakon vagyok... Sok pontom volt - aránylag -, tudok szorgalmas is lenni, nem akarok ezen a szakon maradni. :/

2012. okt. 20. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én úgy tudom, hogy a szerződés a képzésre vonatkozik nem az intézményre. Ez utóbbinak nem is lenne értelme. De minél előbb abbahagyod, annál kevesebbet kell majd visszafizetned.
2012. okt. 23. 20:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát egy bizonyos támogatás miatt tanulói jogviszony kell, hogy legyen.

Májusig mindenképp végigcsinálnám, aztán az új szakon beszámíttatnék tárgyakat, bár nem sokat, mert amilyen a képzés színvonala nálunk...

Ez a szak meg akkora gagyiság, hogy már fáj. :/

2012. okt. 23. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!