Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit lehet tenni...

Szerintetek mit lehet tenni akkor, ha a tanár szerint a netről másoltam a jegyzőkönyvemet, ami azt jelenti, hogy ebből a tárgyból felfüggesztenek?

Figyelt kérdés
budapesti egyetemista vagyok, és egy beadandónál a javító tanár "rámfogta" hogy másoltam a jegyzőkönyvet, és azt adtam be. Ez természetesen nem így van, hosszú hetek munkája van mögötte, rengeteg rászánt idő... Mit lehet ilyenkor csinálni

2012. okt. 19. 11:31
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Elöször a föelettes szervhez fordulsz az egyetemen, kéred az ügy kivizsgálását.

Ha a tanár szerint kimásolt a munka, akkor NEKI kell bizonyitania, hogy HONNAN lett másolva. Ha ezt nem tudja megtenni, akkor el kell ismerni a munkádat, neki meg legalább is fegyelmi eljárás várható.

Ha viszont tényleg létezik a neten olyan munka, ami a tieddel gyakorlatilag azonos, akkor te leszel bajban.

2012. okt. 19. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!