Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Idegennyelvi érettségi kérdés....

Idegennyelvi érettségi kérdés. Segítesz?

Figyelt kérdés
Most járok 11. osztályban. Eddig németet tanultam így ebből kell érettségiznem. Ebben az évben viszont elkezdtük az angolt, amiből év végén lényeges jobb jegyre számíthatok majd, mint németből. Ezt ugye ezzel az évvel együtt 2 évig tanulom. Az lenne a kérdésem, hogy lehet azt, hogy németből érettségizek, de továbbtanulásnál a jegyeknél az angol jegyeket viszem? Vagy muszáj annak a jegyét vinni, amiből érettségizek?
2012. okt. 18. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
A mostani pontvivős szabályokat nem tudom, de azt igen, hogy ha akarsz, érettségizhetsz inkább angolból. Bármiből lehet, amit legalább két évig tanultál, és az meglesz neked.
2012. okt. 18. 20:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Érettségizni mindenképpen németből szeretnék, csak emellett az angol jegyeimmel jobban járnék. És ezt nem tudom, hogy lehet-e így kombinálni.
2012. okt. 18. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, legalábbis idén biztos, szerintem jövőre se változtatnak. :)
2012. okt. 18. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen!

Én a francia jegyeimet vittem tovább de az angol volt az idegen nyelv tárgyam!

2012. okt. 19. 13:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2012. okt. 19. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!