Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik a könnyebb az infó...

Melyik a könnyebb az infó vagy a fizika érettségi?

Figyelt kérdés
a fizika tanárom azt mondja h a fizika van olyan nehéz mint az infó de sok mindent mond(skoda fábiával legyorsult egy 7es bmv-t ) az infó tanárom meg rusnya büdös meg stb.. nem nagyon szeretek a közelében lenni de magamtól szerintem meg tudnám tanulni csak nem tom melyik a könnyebb szerintetek????????

2012. okt. 17. 19:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Az infó érettségit csaj léttemre kiráztam kisujjból 4esre... (mi lett volna, ha tanulok rá normálisan?
2012. okt. 17. 19:55
 2/13 A kérdező kommentje:
az jó nővérem is 5-ösre érettségizett belőle de azt mondta h nehéz
2012. okt. 17. 19:56
 3/13 anonim válasza:
Kinek mi...nekem pl. fizika könnyebb.De megsúgom hogy a legnépszerűbb választott (!) tantárgy a földrajz,és a 2. hely áll az infó,nem választanák ennyien ha nehéz lenne,de inkább ez tőled függ!
2012. okt. 17. 20:00
 4/13 A kérdező kommentje:
fizikára mit kell tudni??? minden képlet meg szabályt?
2012. okt. 17. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
minek a képlet? van függvény táblázat, lehet használni. inkább érteni kell a fealadtok menetét, működésést. én előrehozott érettségit tettem középszinten, írásbeli 76%, szóbeli 100%, így összesítve 86%os lett. mennyit tanultam rá? a 20 tételt egyszer elolvastam :D
2012. okt. 17. 20:11
 6/13 A kérdező kommentje:
az úgy jó :D
2012. okt. 17. 20:13
 7/13 anonim válasza:
Előre hozott érettségi sajna már csak nyelvből és infóból lehetséges:(
2012. okt. 17. 20:17
 8/13 anonim ***** válasza:
a középszintű infót IQ-ból ki kell rázni,ha még rá is tanulsz,akkor sima a 4-5 osztályzat.írásbelin csak az adatbázis a nehezebb,szóbelin meg sok tételnél ott van a gép,ha tudod h mit hol keress,akkor nyert ügy. :)
2012. okt. 17. 20:45
 9/13 anonim ***** válasza:
7/8 hogy érted? nálunk többen tesznek/tettek most is, az őszi szezonban.
2012. okt. 17. 21:45
 10/13 anonim válasza:

9/9

Mármint hogy évekkel előre hozod.Földrajzot pl. 2 évig tanulsz,azaz 11.-be le tudtad rakni ősszel.Most az unokaöcsém 9.-es,már az új rendszer szerint tanul,amiben nem hozhatja évekkel előrébb,csak infóból és nyelvből.Hogy miért így van,ne engem kérdezz hanem Hoffman Rózsát...:)

2012. okt. 18. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!