Üdv! C-s jogsival rendelkezem, és áprilisban leszek 21, szeretnék menni D-s jogsira! Az új törvény miatt nemtudom hogy van e rá lehetőségem, vagy várnom kell 24-éves koromig?!
2013 Január 19. után a D kategória korhatára 21 ről 24 re emelkedik!
Ez alól kivételt képez a Fegyveres testületnél szerzett D kategória az 18 éves kortól megszerezhető!
Jó kérdés elméletit azt le lehet zavarni 2 hét alatt amugy én 21 évesen szereztem a "D" jogsit.
02.02. én születtem és a "D" jogsim meg lett 2008.03.31. én lett meg.
Probálld le szürni innen.. ha árpilisban leszel 21 akkor lekésted ugyen is sikeres hatósági forgalmi vizsgát kellene tenned Január 18. áig Ugyan is 19. étől csak 21.
Nem sok értelme van az egésznek de ez van amit tudok neked javasolni menj a BKV hoz Trolibuszvezetőnek vagy Villamos vezetőnek a Trolibuszvezetői jogosítvány 20 éves kortól van a Villamos és mindenféle vasúti jármű 20. évtől van!
Persze csak ha van felvétel annó 20 évesen én megszereztem a trolit villamost is jó buli volt de én a buszra vártam .. Ha tehetném újra csak trolivezetőnek mennék nem egy jó dolog a buszvezetés a BKV nál persze a semminél jobb.. Csak tud szívatós is lenni amikor olyan helyekre küldenek el járatot pótolni amit nem ismersz..
A trolit nem tudják elküldeni sehova max a 14 trolivonalon belül, de azt meg az ember fél év alatt se megismeri! :))
Sok sikert neked a továbiakban és balesetmentes kilómétereket!
F/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!