Bratilla kérdése:
A tanárok miért kedvelnek meg néhány diákot, jobban mint a többit?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk nem éltanuló a diák, mondjuk olyan 4-es átlagú. Mi az, amitől egy tanár mégis jobban megkedveli?
Csak azért kérdezem, mert nekem mindig az volt logikus, ha a tanárok az órán aktív, 5-ös tanulókat kedvelik meg jobban, de mostanában egyre többet látom, hogy nem ez a helyzet, és érdekelne, hogy ti mit gondoltok. :)
2012. okt. 16. 16:43
1/3 anonim válasza:
ugyan azért amiért te jobban kedvelsz egyes embereket másoknál. a tanár is ember :D
az más kérdés hogy a normálisabb tanár pl az osztályozásba nem számitja bele azt hogy kit kedvel jobban
2/3 anonim válasza:
Hát ha nem tanulsz akkor tényleg nem fog szeretni :D
általában azokat szeretik a tanárok jobban,akik jó tanulók :) tapasztalat
3/3 A kérdező kommentje:
Én éppen hogy éltanuló vagyok a tantárgyból, amit tanít. :) Na jó, akkor ezek szerint emberileg szimpatikusabbak neki mások. :)
2012. okt. 17. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!