Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz holnap?

Szerintetek lesz holnap?

Figyelt kérdés

diákhiteles vagyok...nem tudjátok hogy holnap lesz e diákhitel.

Mert elvileg 15e van kiirva,de ugye az hétfö,a többi nap meg elötte 14-13 az hétvége.

Elvileg akkor holnap kéne hogy legyen nem?

2012. okt. 11. 09:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

:D

De ez még hagyján, de hogy másról is azt feltételezze, hogy nem tud ilyet, hanem guglizza, na az még többet elárul róla. Azt hiszi, mindenki olyan, mint ő és az a természetes.

Alsósok kenik-vágják kb.

2012. okt. 11. 16:39
 12/14 A kérdező kommentje:

Bocsi de kaptam hahaha! Szoval van valami abba a 15ébe.

:) Inkább dolgozzatok :)

2012. okt. 12. 12:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Max. azér, mert jófejek, és gondolták egy hétvégén nem múlik, legyen meg neki pénteken, ha már egyszer HÉTFŐ 15.

Húsvét 10 volt, kedd, úgy rémlik, akkor is elutalták hétfőn vagy előbb, pedig ünnep volt utána előtte hétfő van.

Egyetlen dolog van ebben : DH Zr t jóindulata, de nem ünnep.

Te még butább vagy, mint hittem;)

2012. okt. 12. 12:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Szerintetek majd állatorvos szakon pont a nemzeti üneppeket veszük. Látom ti is jártatok egyetemre,mert nem ezt tanitják ott elhihetitek.
2012. okt. 12. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!