Van eséjem egy jó egyetemre?
Jövõre mennék egyetemre! Gimibe végig 4.5 és 5 volt az átlagom.... viszont álltalánosba kétszer bugtam .ha most 5-ös lessz az éretségim akkor, van eséjem, hogy egy jó fõsulira/egyetemre fõlvegyenek vagy elszúrtam mindent (kérdõjel)
VÁLASZOKAT KÖSZI :)
Bocsi... csak teló és 70X írtam újra
(Sikerült megnyugtatnod ment a pacsi)
Szia!
A fősülis felvételinél a 11. év és 12. év végi tanulmányi eredménye számít. Továbbá az érettségi eredmények is. Vannak plusz pontok, pl egy emeltszintű érettségi, egy középfokú nyelvizsga után is jár. Az a lényeg nézd meg milyen szakra szeretnél menni és annál melyek azok a tárgyak amik számítanak. :-)
Azért vegyétek észre, hogy ha pl. műszaki szakterületre megy, egy-egy ZH-n nem azt fogják osztályozni, hogy milyen a helyesírása, aztán beadandó dolgozatnál, majd a szakdolgozatnál meg talán lesz annyi esze, hogy használ helyesírás ellenőrzőt. Bár utóbbiban kételkedek, miután feltett telefonról egy ilyen semmilyen kérdést, aminek utána is járhatna. Az meg másik kérdés, hogy bárhol is tanul, később munkahelyen követelmény lesz, hogy meg tudjon írni hibátlanul egy levelet.
Egyébként addig oké, hogy álltalános meg bugtam, éretségim, mert ezek előfordulhatnak azért, mert telefon, de azt hogy eséj, nem lehet a telefonra fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!