Jövőre leszek elsős egyetemen. Már fel kellene venni a tantárgyakat?
Szeptember első hetében lesz az iskolámban a beiratkozás, akkor iratkozunk be a neptunba is a suli holnapján közölt információk alapján. Pár barátnőm azonban elkezdte pedzegetni, hogy már fel lehet venni a tárgyakat, és regisztrálni kellett volna a neptunba. Ez igaz?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
A kódot kiküldték, de azt írták, hogy azt vigyük el beiratkozásra, és akkor beiratkozunk a Neptunba. Így nekem egyértelmű volt, hogy addig nincs semmi dolgom ezzel. De most meg jönnek ezek a hülye infók, hogy mások már fel is vették a tárgyakat, meg előre kell regisztrálni. És valami ráció van is ebben, ugyanis szeptember 4-én lesz a beiratkozás, 7-én pedig már kezdődik a tanítás, és akkor mikor lenne a tantárgy felvétel. Nem tudom. Lehet, hogy legegyszerűbb lenne, ha felhívnám a sulit.
Igen, három napod lesz felvenni a tárgyakat. Szokj hozzá!
Nekünk is ennyi időnk volt erre, persze még a netes tárgyfelvétel előtti, "folyosón-könyöklős" korszakban. Ahhoz képest, hogy mi néha akár ötszázan is gyilkoltuk egymást egyetlen tanár ajtaja előtt, a kattingatás kész háváj... :P
Köszönöm szépen a válaszokat!
Megnyugodtam. Igazából tényleg furcsának tűnt, hogy még nem vagyok az iskola hallgatója (hiszen akkor leszek az, ha beiratkozáskor megmutatom az érettségi bizonyítványt, középiskolai bizonyítványt, ezt-azt), nem tudunk semmit tantárgyakról, a kreditekről, de már tárgyakat kellene felvenni. Csak hát állandóan ezek az információk. Felvételinél is ezekkel őrjítettek meg, amikor mindig voltak okosabb emberek. Köszi még egyszer a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!