Mit tegyek? Melyiket kezdjem el? Nem tudok dönteni!
Figyelt kérdés
Elvileg van kb 100ezer forintom tanfolyamra. Egy jelenleg használhatatlan szakmám van (szabó). Két dolog közt vacillálok, vagy a B kategóriás jogsit szerezném meg, vagy indul két hét múlva egy 10 hónapos szakács tanfolyam. Legszívesebben mindkettőt csinálnám, de nincs munkám, se pénzem, "vicces" időszak van most nálunk.(Szülőktől már független vagyok).
Kérlek titeket, mondjatok pár elfogulatlan érvet, hogy melyiket és miért, mert nem tudok dönteni!
19L
2012. okt. 4. 13:08
1/1 anonim válasza:
a jogsi az egy tök jó dolog és valóban hasznos a munkavállalás terén. DE!!! én szakácsra mennék :D mondjuk ha szóba jöhet a külföldi munkavállalás részedről akkor a szakács az egy nagyon frankó állás lehet mondjuk Svájcban Németországban vagy Ausztriában stb stb.... magyarországon is lehet vele munkát találni bár azért nem keresed halálra magad. bár ez igaz többmindenre is. én a szakácsra voksolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!