Hogyan tudnék megint jól tanulni?
Figyelt kérdés
Nyolcadikos koromban még semmi bajom nem volt a jegyeimmel, gyors a felfogásom és nem igen kellett tanulnom a jó eredményekhez. Most vagyok 11-edikes, elkezdtem megint óráról-órára tanulni(az előző két évben eléggé elhanyagoltam, meg megszoktam hogy amúgy se igen kell törnöm magam), de az eddigi jegyeim egy töri hármas témazáró, angolból két négyes és egy hármas szódoga, egy matek kettes (pedig régebben matekversenyekre jártam) és a többi 2-3 jegy ötös, de a rosszabbak inkább érdekelnek..anya is b*szogat hogy tanuljak, holott tanulok, csak egyszerűen mindent elcseszek, és akár hiszi akár nem nagyon bántott például a matek is, mert abból főleg jó voltam. mit csináljak? már most stresszelek hogy mi lesz így velem jövőre..2012. okt. 3. 18:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!