Emelt szintű matekot akarok letenni, van-e esélyem megtanulni érettségi-ig?
Én is BME-re készülök. Most fogok előrehozottat csinálni matekból, osztályozóm 4-es lett 5 napi tanulással (12. osztályos anyag)... A saját hibáiból tanul az ember, szóval gyűrd végig magad az összes eddigi érettségi feladatsoron és javítsd ki magadnak a megoldókulcs alapján, amit pedig nem értesz, azt kérdezd meg a tanárodtól, tuti segít! :) Sok sikert hozzá!
Eleinte én sem tudtam 1-2 óránál többet matekozni, mert egyszerűen nem tudott lekötni, most pedig annyira belefeledkezek, hogy 11-kor anya jön szólni, hogy menjek már aludni.. :D 17/L
Részletes érettségi vizsgakövetelmény és vizsgaleírás (táblázatban pdf-ek):
Csak ezekből lehet pontosan tudni, hogy mit kell tudni. Igaz, hogy 2004 óta volt vagy 16 emelt feladatsor, de könnyen felbukkanhatnak újfajta feladatok vagy olyan ismeret, amire eddig nem kérdeztek. Viszont ami itt nincs, az nem is lehet benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!