Hogyan lehet munka mellett egyetemre járni?
Figyelt kérdés
Csak 3 hete csinálom és úgy érzem magam, mint egy élő halott. Hetente csak egyszer megyek egyenlőre, de később kétszer kell majd. Sajnos 1 óra az út. Tudtok nekem tanácsokat adni? Ezen túllépek majd, csak most ehéz? Vagy hagyjam az egészet a fenébe? Aki hasonló helyzetben van, vagy volt már ossza meg velem tapasztalatait. Hátha ad némi erőt.2012. szept. 28. 18:43
11/14 anonim válasza:
Jól értettem, hogy heti egyszer dolgozol és heti egyszer mész suliba?
Mert ha igen, nem értem, hogy ezen mi a megerőltető.
Én egyetem mellett első két évben minden nap bejártam, általában hétvégén legalább egy nap dolgoztam és emellett 3 hétköznapot is ledolgoztam. Ja és nekem oda-vissza út 3 óra volt. Na az a megerőltető.
12/14 A kérdező kommentje:
Heti 5 nap dolgozom...+1 nap suli
2012. szept. 29. 17:04
14/14 anonim válasza:
Szia. Megkérdezhetem, hogy mit dolgozol?
Nekem most fog lejárni az utolsó államilag támogatott félévem. Utána át szeretnék menni levelezős tagozatra.
És mellette dolgozni szeretnék. Én az egyetemtől 90km-re lakom.
Érdemesebb az egyetem közelében lakni, és ott is találni munkát? Vagy inkább az ingyen lakásnál maradni, szülőknél, és utazni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!