Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet munka mellett...

Hogyan lehet munka mellett egyetemre járni?

Figyelt kérdés
Csak 3 hete csinálom és úgy érzem magam, mint egy élő halott. Hetente csak egyszer megyek egyenlőre, de később kétszer kell majd. Sajnos 1 óra az út. Tudtok nekem tanácsokat adni? Ezen túllépek majd, csak most ehéz? Vagy hagyjam az egészet a fenébe? Aki hasonló helyzetben van, vagy volt már ossza meg velem tapasztalatait. Hátha ad némi erőt.

2012. szept. 28. 18:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jól értettem, hogy heti egyszer dolgozol és heti egyszer mész suliba?

Mert ha igen, nem értem, hogy ezen mi a megerőltető.

Én egyetem mellett első két évben minden nap bejártam, általában hétvégén legalább egy nap dolgoztam és emellett 3 hétköznapot is ledolgoztam. Ja és nekem oda-vissza út 3 óra volt. Na az a megerőltető.

2012. szept. 29. 16:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Heti 5 nap dolgozom...+1 nap suli
2012. szept. 29. 17:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Értem, akkor kitartás!
2012. szept. 29. 18:38
 14/14 anonim válasza:

Szia. Megkérdezhetem, hogy mit dolgozol?

Nekem most fog lejárni az utolsó államilag támogatott félévem. Utána át szeretnék menni levelezős tagozatra.

És mellette dolgozni szeretnék. Én az egyetemtől 90km-re lakom.

Érdemesebb az egyetem közelében lakni, és ott is találni munkát? Vagy inkább az ingyen lakásnál maradni, szülőknél, és utazni?

2013. febr. 16. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!