Hogyan készüljek fel a matek pótvizsgámra, matek tanár
nélkül?
11/18 A kérdező kommentje:
amúgy lehet hogy a metekhoz ész kell, de ezek szerint az emberek 80%-ának nincs esze? mert rengetegen nem értik a matekot. mind1 ha ennyire bunkó és lenéző itt mindenki akkor ne írjon inkább senki :) úgyis meg tudom tanulni és érteni. :)
Még mindig az első vagyok..és azért linkeltem be azt az oldalt, mert ott tudsz gyakorolni.
Nem vagyok rosszindulatú, csak leírtam a véleményem. te kezdtél el bunkózni. (Még sok sikert is kívántam neked, én lennék a rosszindulatú? Nem hiszem.)
És az összes komment az enyém. :))))
2009. aug. 3. 13:55
13/18 anonim válasza:
hát télleg elég bunkoo vagy xD
megérdemled hogy megbuktál..szenveggy csak vele egész nyáron..:D
2009. aug. 3. 16:02
Hi! Vedd elő a matek könyvet, olvasd el minden témakörhöz az elméletet, nézd végig figyelmesen a példafeladatokat. Ha a példában valamit nem értesz, akkor kérdezz meg mást, hogy miért akadtál el. Utána keresd meg a sárga és zöld pizsamás könyvben az adott témakört, és kezdd el a legkönnyebbektől oldani a feladatokat. Jók azok a feladatok, fokozatosan vezetik be a nehezítéseket. Melyik témakör nem megy?
2009. aug. 3. 22:05
Nyilván kisebbségi a drága és a mi pénzünkből nyaralt a debil család. Remélem te vagy a 20. gyermek a családban, nőjön csak a munkanélküliség meg a bűnözés aránya. És az a baj,h igen az emberek 80%-a nem olyan okos ,mint hiszi, köztük te is. A gimis matek alapműveltség, nem óriási tudomány. De sebaj, majd felvesznek péknek vagy valami cigó ösztöndíjjal lopod majd a helyet valamelyik egyetemen a normális ésszel bíró magyartól. Hajrá, és ne könyörgöm VÉDEKEZZ!!!
2009. aug. 4. 01:36
16/18 anonim válasza:
Szia! 10 éve érettségiztem, nekünk akkor az vált be, hogy két gyengébb, és egy erős matekos összeült, és együtt oldottuk meg egy napon keresztül a feladatokat a gyakorlókönyvből. Az erős matekos jól le tudta vezetni a feladatokat, az ember úgy érezte, hogy mellette ő is megérti a lényeket. Önbizalommal telve mentünk érettségizni, és 4-es kaptunk mi, akik végig 2-3-asok voltunk. Persze ez a tételsortól is függ sajna. Próbál megkérni egy jó matekos, türelmes barátnőt, vagy barátot, hogy gyakoroljon veled. Egyedül hiába gyakorolsz, ha a hibákat nem segíti valaki kijavítani, vagy megértetni azt, ami nem megy.
2009. aug. 10. 06:56
17/18 anonim válasza:
Még mindig nem értem miért kell leszólni azt,aki megbukott. Az ő dolga,hogy vitték nyaralni,ki tudja miért bukott meg. És akkor ebből jön a gyerekes "biztos kisebbség vagy"..Pf..Nézzetek már magatokba emberek..
2009. aug. 20. 12:41
18/18 anonim válasza:
Most nem értem mit kell ilyen hülyeségen vitatkozni?!De ne foglalkozz velük szerintem nem szégyen hogy ha a pótvizsgára készülsz engem is érdekelne a kérdésre a válasz de látom hogy itt mindenki csak téged piszkál nem veszik észre hogy evvel nem érnek el semmit különben is a kérdésre kellene a választ megírni nem pedig cikizni a másikat már én kérek elnézést :D :P Tudom hogy én sem írok választ de én legalább normális vagyok nem mint a többi... Ne haragudj, hogy nem tudtam segíteni
L/18
2009. nov. 4. 18:19
Kapcsolódó kérdések: