Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan készüljek fel a matek...

Hogyan készüljek fel a matek pótvizsgámra, matek tanár nélkül?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 11:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%

Ez tényleg ma jutott eszedbe? Ülj le és gyakorolj.. év elejétől vedd át az anyagot, gyakorolj sokat, neten is vannak feladatok, oldd meg őket.

Hányadikos vagy?

Van egy weboldal itt sok mindent megtanulhatsz ha nem tudsz elszakadni a géptől

[link]

remélem jó a webcím:) Sok sikert.

2009. aug. 3. 11:30
 2/18 A kérdező kommentje:
nem ma jutott eszembe, eddig nyaraltam :D de szólj le, de azért kössz.
2009. aug. 3. 11:36
 3/18 anonim ***** válasza:
39%

Ne haragudj de én nem vinnélek el nyaralni, ha megbuktál.. de örülj hogy ilyen szüleid vannak...:)

Egyébként nyaralás alatt is lehet tanulni...

Első voltam

2009. aug. 3. 11:47
 4/18 A kérdező kommentje:
akkor bizonyára nagyon szar szülő leszel :) mellesleg neked ehhez semmi közöd nincsen,és fogalmad sincs semmiről :) úgyhogy nem kérek több kommentárt.
2009. aug. 3. 12:34
 5/18 anonim ***** válasza:
32%

Az én gyerekem biztos nem fog megbukni matekból...:)

Te ezt így pisisen nagyon tudod...:D

Lehetsz vagy 12-13 éves..:D

2009. aug. 3. 12:41
 6/18 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok de mind1 XD mellesleg leérettségiztem 4es átlaggal, csupán a matek nem ment soha :( ezért buktam meg, de nem szégyellem. te pedig most már télleg kussolj, mert szart se tudsz rólam ugyh ne ítélkezz. :)
2009. aug. 3. 12:45
 7/18 anonim ***** válasza:
54%
Ha ilyen butaságokat írsz senki nem hiszi el hogy 19 éves vagy. (Ha nem sikerült a matek osztályozó, hogy mehettél érettségire? Elgondolkodtató dolgokat írsz..)
2009. aug. 3. 13:22
 8/18 anonim ***** válasza:
14%
És ha nem kussolok?! XD
2009. aug. 3. 13:23
 9/18 anonim ***** válasza:
Most olvastam az emailedet.. Azt hittem fiú vagy..ebből a stílusból... Nem az a lényeg hogy hányas tanuló vagy, mert magolni mindenik tud, a matekhoz meg ész kell. És neked pont az nem megy...
2009. aug. 3. 13:30
 10/18 A kérdező kommentje:

Ezt a gyerekes vitát nem folytatnám,aki bunkó az bunkó. Látom le vannak maradva az emberek. Ha megbuktattak matekból, akkor a többi tantárgyból mehetek még érettségizni,sikeresen le is érettségiztem, csupán matekból kell most augusztusban pótvizsgáznom, azután novemberben csak matekból pótérettségiztem és ennyi, utána mehetek fősulira ugyan úgy mint a többiek. De ez nem lényeg, tényleg csak azt szeretném megtudni hogy tudtok-e még küldeni nekem ilyen netes felkészítőket?

Olyan emberek válaszát várom akik nem rosszindulatúak hanem segítőkészek.

2009. aug. 3. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!