Hogy ellenőrzik? Észreveszik hogy dolgoztam?
Figyelt kérdés
Technikusit végeztem idén, de még a bizonyítvány illetve szóbeli előtt elkezdtem dolgozni egy cégnél. Napi 10 órában minimálbérért,de kajajeggyel együtt 85 körül van a havi átlagfizum. 3,5 hónapot fogok dolgozni ott Anyám munkanélküli, tesóm minimálbért keres (66 ezer). Ahhoz hogy alaptámogatást kapjak illetve számottevő szoctámot kapjak nem kellene, hogy beleszámítsák a fizetésemet. Szerintetek rájönnek hogy dolgoztam, ha a pályázatban nem jelölöm meg? Meg merjem kockáztatni? Nem akarok csalni, de itthonról nem akarnak támogatni, illetve a fizumból sem tudtam eleget eltenni, mert belement a közösbe, s volt elég kiadás mostanában. Honnan ellenőrizhetik? S szerintetek mennyi az esély rá hogy ellenőrzik? Kérlek ne gondoljatok rólam rosszat, csak meg szeretném valósítani az álmom.2009. aug. 3. 11:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!