Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire elfoglaltak...

Tényleg ennyire elfoglaltak az egyetemisták?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm (védőnőnek tanul most másodéves) írtam egy hete levelet de még azóta sem válaszolt. Most nem tudom tényleg ennyire sok a tanulnivalója vagy csak szimplán nem akar visszaírni. Néha szoktam látni fent facebook-on szóval lenne ideje írni bér az is lehet csak felnéz és megy is le. 19/L
2012. szept. 25. 08:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan sok a tanulnivalója, de szerintem annyira nem, hogy ne bírna válaszolni.
2012. szept. 25. 08:11
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
A fenéket, ennyire senki nem elfoglalt. Legfeljebb valamiért nincs kedve levelezni, nem feltétlenül neked szól a dolog.
2012. szept. 25. 08:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is másodéves védőnő vagyok, és elég sok a tanulnivaló, de azért egy kis beszélgetésre mindig akad idő. Ha mondjuk emailt írtál, lehet nem olvasta el, én is ritkábban nézem, vagy lehet hogy nem lett kézbesítve az üzenet. Ha rendes levelet írtál, lehet kollégista, és még nem volt otthon, nem kapta meg. De írnék neki mégegyet ahol megkérdezném, hogy miért is nem válaszolt. Hol tanul egyébként?
2012. szept. 25. 08:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kizárólag az egyetemmel lehet elfoglalt az ember...

Lehet, hogy sok a tanulnivalója ÉS még mellette pl. sportol, vagy van valami hobbija, esetleg sok más barátai... Nem tudhatjuk.

2012. szept. 25. 09:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs kedve válaszolni vagy csak szimplán lusta visszaírni.
2012. szept. 25. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én akármilyen elfoglalt is vagyok, azért egy bnőmnek mindig kerítek pár percet, h válaszoljak, szerintem ilyen nincs...
2012. szept. 25. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Ez nem elfoglaltság kérdése, biztos nem emiatt nem ír vissza. Viszont az előfordulhat, hogy egy-két napig volt elfoglaltsága, ami miatt nem írt vissza, aztán tök kiment a fejéből... Legalábbis nekem ez szokott problémám lenni, szóval nem feltétlenül kell rosszra gondolni :-)
2012. szept. 25. 14:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Kedves 3-as válaszoló!

Nyíregyházán tanul.

Te hol tanulsz ha megkérdezhetem?

Majd ír ha lesz ideje és kedve.

Csak azért furcsállom a dolgot mert van egy ismerősöm akinek a barátnője egyetemre jár és naponta beszélnek.

2012. szept. 25. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:
egyszerűen csak leszarja.
2012. szept. 25. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!