Hogyan éljem tul a tanulást?
Figyelt kérdés
Ma megkaptuk az órarendünket és iszonyatosan sokat kell majd tanuljak és az órarend annyira összevissza van és sajnos végelges. Mit tudjak csinálni, hogy élvezzem? Megigértem magamnak, hogy idén odaállok és sokat tanulok, mert szeretné majd valaki lnni az életben, de már most látom, h milyen rosszak lesznek majd a jegyeim. 13 éves vagyok 7-edikes.2012. szept. 20. 13:34
1/2 anonim válasza:
Ne az egészet nézd egyszerre (ha ilyen félelmetes:) ), hanem ragadj ki belőle először csak egy tantárgyat, ami leköt és foglalkozz avval. Akár hobbi szinten egy kicsit többet is. Vagy inkább foglalkozz a hobbiddal. :)
2/2 anonim válasza:
A tanulás egy folyamat, ami remélhetőleg egész életünket átíveli. Ez nem egy olyan dolog, amit túl kell élni, mert 3-4 hónap múlva majd másik félév lesz. Ha most nem érted, majd megérted később. A lényeg, hogy mindig az adott feladatra koncentrálj, és sikerülni fog. Ha mondjuk egy zeneszerző azt nézné, hogy mekkora meló egy teljes operát megkomponálni, majd betanítani, elvezényelni stb, szerintem kis is nyítná magát. Ehelyett apró darabokra szedi a feladatot és arra koncentrál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!