Hogyan zajlik egy matek pótvizsga?
Figyelt kérdés
9.es voltam és megbuktam matekból rettegek hogy elfelejtem a matekhoz vagy leblokkolok mikor írásbeli lesz, van amit tudok van amit elfelejtek.. félek hogy nem fogom tudni nem is tudom hogy zajlik.. segítsetek!2009. aug. 1. 00:54
11/21 A kérdező kommentje:
értem.. járok matek tanárhoz reméem seikerülni fog már amennyire értem .. köszzi
2009. aug. 11. 11:25
12/21 anonim válasza:
uuuhhhh.... dejó csak 33%-ot kell elérni írásbelin a ketteért???:O az kiráállly!!! csak mert én is 9.-es voltam és buktam matekból és aug. 27-én pótvizsga:S:S:S
13/21 anonim válasza:
Én is megbuktam 9.-ben:S az osztályból én voltam a leggyengébb matekból..nem tudom h. fog sikerülni:'( nekem is aug. 27. mindenkinek sok szerencsét:)
L
14/21 anonim válasza:
nekem 24.-én lesz. :) majd írok, ha átmentem. :'DD sok szerencsét kívánok én is mindenkinek. :']
15/21 anonim válasza:
Énis megbuktam matekból,nekem 25.-én lesz a vizsga..és nagyon félek!:S Remélem sikerül,11.-es leszek ha minden igaz.. Sok sikert mindenkinek!
Amúgy tényleg 1 órád van megoldani az írásbelit,és ha az nem sikerül,akkor van csak szóbeli.
16/21 anonim válasza:
Meg kellett írnunk az írásbelit, ha az meglett 50%, akkor nem kellett szóbelizni, akinek nem lett meg annak kellett.
Amúgy én is 9.-ben buktam matekból, de simán átmentem, 70%-os lett :)
17/21 anonim válasza:
Sajnos én is ebbe a cipőben járok. Megvágtak matekból és lehet nem vagyok jó matekból de én igenis szenvedtem és gyakoroltam és próbálkoztam... De sajnos nem lett meg amit igazságtalanak tartok annak fényében, hogy olyanok meg megkapták a 2 est akik szartakrá... A többi tantárgyból viszont jó vagyok. Szóval szerintem attól, hogy valaki nem jó matekból és megbukik attól lehet még jó ember, meg amiben jó abban érhet el sikereket. Nem kell mindenkinek matek zseninek lenne és szerintem rengetek felesleges dolgot tanítanak matekból gimnáziumban... Minden pótvizsgázónak 1 kalappal!!
18/21 teltabornok válasza:
Sziasztok!
Vállalok pótvizsgára felkészítést, korrepetálást matekból, Budapesten, jutányos áron.
ELTE-n vagyok matek szakos hallgató.
06 30 25 661 25
19/21 anonim válasza:
Hali! Bár ehhez a topikhoz már közel 1 éve nem szólt hozzá senki, azért leírom az én pótvizsgámat is. 11-es anyagból kellet pótvizsgáznom, ha jól emlékszem 5-6 feladatot kaptam és max 1 óra volt rá. Aki előbb befejezte az fölállt aztán ment a tanárhoz. Ő megnézte a feladatokat és ha hibát talált akkor vagy elmondta Ő, hogy mit hogyan kellett volna, vagy mondta, hogy vezessük le együtt és közben kérdezgetett. Szóval nálunk ilyen fél írásbeli/fél szóbeli volt. Végül is meglett a 2-es. Sőt azóta 4-esre le is érettségiztem :DDD Szerintem a matek a leginkább tanárfüggő tárgy. Az én tanárom pl. olyan szinten nem tudott magyarázni, hogy az osztályátlag 2-2,3 volt. Hogyan tudtam 4-re érettségizni? www.mateksoft.hu Ennek a csávónak olyan magyarázata van hogy lehidaltam. Valahogy úgy képes elmagyarázni dolgokat, hogy ha nem is elsőre, de másodikra tuti, hogy megértem és nem is csak megértem, hanem meg is jegyzem! Sok sikert minden pótvizsgázó sorstársamnak! Fel a fejjel! Csak jó magyarázat kell!!!
20/21 anonim válasza:
nekem 22-én lesz és remélem átmegyek:) ez egy 3 éves érettségi amire járok és most 10-es voltam de a papíron az van hogy javítóvizsga 9. évfojam. de sok sikert mindekinek aki megy PV-re ezen a nyáron:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!