Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik egy matek...

Hogyan zajlik egy matek pótvizsga?

Figyelt kérdés
9.es voltam és megbuktam matekból rettegek hogy elfelejtem a matekhoz vagy leblokkolok mikor írásbeli lesz, van amit tudok van amit elfelejtek.. félek hogy nem fogom tudni nem is tudom hogy zajlik.. segítsetek!
2009. aug. 1. 00:54
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
98%
hogy szóbelihez 10%-ot kell elérned ha az írásbeli 33% felett van akkor nemkell szóbelizned :D 9.-be buktam érettségim 5-ös lett matekból :)
2009. aug. 1. 01:02
 2/21 anonim ***** válasza:
91%

Ha megkapod szóbelin a kettest, akkor nem kell szóbelizned. De nyugi, alapdolgokat kérdeznek írásbeli és szóbelin is, egyáltalán nem nehéz, ha rendesen tanulsz rá.

Mellesleg kilencedikben engem is meghúztak matekból, a 4 évfolyamból az én pótvizsgám lett a legjobb:D

Sok szerencsét!

2009. aug. 1. 01:08
 3/21 anonim ***** válasza:
68%
Mikor nekem volt le se szarták az írásbelit, szóbelin meg felfirkált egy Pitagorasz tételt azt oldjam meg, azt jóccakát, ne szarj be átmész!
2009. aug. 1. 01:40
 4/21 anonim ***** válasza:
94%

Előző válaszolóval nem értek 1et.

Elit gimnáziumokban meg szakközepekben azért nem úgy megy a téma, mint ahogy a legtöbben hozzáállnak a pótvizsgáhóz meg az érettségihez, hogy tanulok valamennyit aztán úgyis átmegyek, meg az írásbeli nem számít.

Ez egy nagy vicc.Szerencséd természetesen lehet, de azért nem arra kéne alapozni az egész pótvizsgát.

Tanulj becsülettel és gyakorolj sokat.Tudd, hogy melyek azok a feladatok amiket álmodból felébresztve is megy, illetve melyek azok amik csak döcögnek.

Ha ez megvan AKKOR tuti átmész.

B.

2009. aug. 1. 02:43
 5/21 anonim válasza:
31%

Hát igen, a jövöben majd az ilyen megbukott építészek fogják tervezni házainkat, mert apucinak van elég pénze, hogy beadja valami jó drága egyetemre, aztán ott is túlél valahogy, majd friss diplomával lófaszt se tudva fog munkába állni. Lehet a 4-es metrót is ilyen emberek csinálják... Nem tudom, te milyen elb@szott helyre jársz, de az én gimimbe halál ciki volt megbukni, de még 2esednek lenni is. Pláne 9.-be. Szánalom.

U.i.: pontozzatok le nyugodtan, mert igazam van.

2009. aug. 1. 07:26
 6/21 anonim ***** válasza:
96%

Nincs igazad. Egy normális egyetemre nem lehet bejutni apuci pénzével. A másik dolog meg, hogy egy egyetemre könnyű bejutni, de nagyon nehéz diplomával kijönni. Egy diáknak lehetnek rossz évei amikor nem jön össze semmi, lehet családi gondok miatt, lehet egészség...nem számít. S mikor valahogy talpra áll és sikerül legalább a pótvizsga, akkor jönnek az ilyen irigykedő barmok és még jól leszólják meg lenézik.

Amúgy bizonyított tény, hogy a jó szakemberek nem az osztályelsőkből lesznek hanem a közép átlag diákokból. Én se buktam meg egyszer se...pótvizsgára se maradtam soha, de amíg egy gyerek hozzá tud szólni a tananyaghoz, addig én tisztelem. Csak sajnos sok irigykedő van és ha valaki jobban teljesít akkor már egyből apucira meg a pénzére kell mutogatni.

2009. aug. 2. 00:35
 7/21 A kérdező kommentje:

08-01 07:26

nem értek egyet vele..

lány vagyok amúgy és matekból nem azért buktam meg mert nem érdekel és nem tanultam rá és mert meg akartam bukni, hanem mert nagyon nehezen megy.. senki nem tudott segiteni ugy h megértsem,jártam matekra ahol semmit nem értettem egy fiatal lánynál utánna fél órát tudtam koliba korepre menni ami szintén nem segitett, mindig reménykedtem egy kettesben ..sose sikerült.. osztályból többen megyünk matek pótvizsgára,nekem aztmondta a tanár hogy látja h szorgalmas vagyok meg h szeretném de nem elég..szöveges feladatokat egyltalán nem tudok..a többi ugy ahogy megy ..remélem sikerülni fog :(

2009. aug. 10. 08:13
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon igazad van utolsó válaszoló!!Én is most megbuktam matekból, sok minden miatt, de leginkább h leszartam.Mióta máshogy állok a dolgokhoz, már értem a matekot, mert nem szarom le.Még azon is gondolkodok h majd felveszem faknak a matekot.
2009. aug. 10. 14:20
 9/21 anonim ***** válasza:
77%
Én is megbuktam matekból. Szerencsére meg van a tavalyi pótvizsga lap, így tudom hogy hasonló feladatok lesznek benne, és így azokat gyakorlom. Én majd ha ÁTMENTEM a pótvizsgán akkor leszek 11.-es. Fogd fel úgy, hogy simán átmész. :) ha vannak olyan ismerőseid, akik tavaly buktak meg 9.ben kérdezd meg tőlük milyen feladatok voltak benne. :) De am kérdezem a többi válaszolót, igaz nem lehetne kérdezni válaszban, de nem úgy történik az egész, hogy bemész, kapsz egy feladatlapot, és kapsz rá 60percet, hogy megoldjad? én így tudtam. :O vagy először szóbelizned kell, és utána jön az írásbeli? áááá.
2009. aug. 10. 21:02
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Pótvizsgán írásbelizned kell, kapsz egy feladatsort, amit egy óra alatt meg kell oldani, ha azon megbuksz, mármint az írásbelin, akkor kell csak szóbelizned.
2009. aug. 10. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!