Varga Esztíí kérdése:
Tovább tanulás.3.8-as az átlagom és Nagykanizsára szeretnék tovább tanulni dráma tagozatos gimnáziumban. De a tanárok elkeserítenek ezzel. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Semmi szakközép nem nagyon érdekel ugyanis nem is tudom mit akarok csinálni.Pályaválasztáson 1 suli fogott meg .2012. szept. 17. 07:31
1/5 anonim válasza:
Gimibe nem hiszem, hogy bekerülsz 4-4.2 es átlag alatt.
2/5 nevem-senki válasza:
Gyúrj a felvételire, 60 pont körül fel fognak venni.
3/5 anonim válasza:
Elmondom neked az en tortenetem, hatha kicsit segit. 6.-ban megbuktam matekbol, de a potvizsga sikerult. 7.-ben az atlagom, olyan 2,5 korul lehetett. 8.-ra ez 4.2 lett. 6-7 azert volt ilyen siralmas, mert a csaladom meglehetosen extrem, nekem kellett gondoskodni az anyukamrol. Ezt a tanarok nem tudtak, ezert allandoan fenyegetoztek, hogy kukas lesz belolem, es egyaltalan minek vagyok meg ott. A kozponti felvetelinel en lettem a 2. legjobb az evfolyamon, anelkul, hogy nagyon keszultem volna. (nalam jobb csak egy kituno tanuloe lett) Felviztem egy drama tagozatos gimibe. Fel is vettek, kiderult, hogy nagyon rossz iskola, pesten a legrosszabbak kozott tartjak szamon. Ezt nekem senki nem mondta elotte. 10. utan atjelentkeztem, Budapest egyik legjobb gimnaziumaba. (az elso 20-ban benne van) Itt 4, 2-es atlaggal vegeztem, vert izzadva, mert a masikhoz kepest nagyon nehez volt. Most egyetemen vagyok, rakkutato leszek, az atlagom 4,8. Ne hidd el senkinek, hogy nem vagy kepes ra. Barmi megtortenhet, csak rajtad mulik!!!!
4/5 nevem-senki válasza:
Mióta van központi felvételi?
5/5 A kérdező kommentje:
Nagykanizsán nincsen felvételi.
2012. szept. 17. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!