Mien a gólyatábor a Kodolányi Fősulin?
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 18:19
1/9 anonim válasza:
manapság már bárkit felvesznek főiskolára? olyat is, akinek fogalma sincs a helyesírásról...szomorú...
MILYEN!!!!
2/9 anonim válasza:
nem azt kérte h oktasd ki, hanem h milyen a tábor, nem tudom miért kell beszólni azért, mert röviditette a milyen a szót
3/9 A kérdező kommentje:
Hát igen manapság bárkit felvesznek, akinek elég pontja van. De itt olyanok is vannak, akik egy egyszerű kérdésre nem tudnak válaszolni!
2009. júl. 30. 21:55
4/9 anonim válasza:
Ezért most tényleg nem kellett volna beszólni.. Rövidíteni tudni kell, hiszen jegyzetelésnél jól jön, de figyelni kell arra, hogy dolgozatba ne igen rövidítsen az ember, mert volt olyan osztálytársam gimiben, aki irodalom dolgozatban rövidített...
Amúgy nem tudom, hogy milyen a Kodolányi, jelentkeztem oda, de felvettek már egy másik helyre. Én is most megyek főiskolára :D
5/9 A kérdező kommentje:
Hova vettek fel? Te mész gólyatáborba?
2009. aug. 1. 20:34
6/9 anonim válasza:
szia:)
én és a Kodóra megyek,és sztem elmegyek a gólyatáborba is:) Remélem jó lesz..
7/9 anonim válasza:
szia:)
én is a Kodóra megyek,és sztem elmegyek a gólyatáborba is:) Remélem jó lesz..
8/9 anonim válasza:
Én vagyok a 20:14-es.. Én a ZSKF-re megyek :)
9/9 anonim válasza:
Jó volt, nagyonnagyon. Jók voltak a programok, el voltunk foglalva, de időnk is volt. A bulik/koncertek is királyak voltak, de a fő dolog a feladatok elvégzése volt. Egyáltalán nem kényszerítenek se ivásra, se semmire amit nem akarsz. És ezt úgy mondom, hogy megnyertük az egész versenyt is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!