Okj-nál számít, hogy hol tanulok és hányasra végzek vagy teljesen mindegy, meg van a papír és kész?
Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 19:45
1/6 anonim válasza:
Ez azért nem így megy:)
Természetesen egyik legfontosabb az osztályzatok, hegesztőnél nézik a legjobban ott 4es az elfogadható
Ahol végeztél azt nem veszik figyelembe
2/6 anonim válasza:
Ott is bent van az Okj-s papírba a jegyed. Így ha kettesre végzel az szerintem gáz.
3/6 A kérdező kommentje:
Megvan és kész.
Kit érdekel hányas, papír számít
2012. szept. 13. 20:42
4/6 anonim válasza:
Gondolj bele van a munkára 30 jelentkező. 10 embernek 2.-es 10.-nek 3.-as 10.-nek 4.-es. Te is azt vennéd fel aki jobban ért hozzá.
5/6 anonim válasza:
Azért az is számít,hogy hol végeztél szerintem, én most szereztem egy szakmát, és sajnos amikor elindultam az önéletrajzaimmal,akkor közölték, hogy nem foglalkoztatnak ,mert abban az iskolában végeztem. Nyilván vannak gyengébbek és nehezebb iskolák is.
6/6 anonim válasza:
Okj-s tanfolyamot kész vicc elvégezni. Szánalom ha azon valaki 4esnél rosszabb jegyet kap.
Ha meg azzal akarsz dolgozni, akkor nem árt ha tudod is mit csinálsz, és nem csak kontárkodsz össze vissza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!