Nem vagyok még 18, hogy iratkozzak be?
te ezt hogy hoztad össze? én most múltam 18, és még csak most leszek 12.-es, tehát 19 évesen érettségizek majd.
nem buktam meg eddig egyszer sem.
és egyik ismerősömről sem tudom hogy érettségire ne töltötte volna be a 18-at
Igen 5 évesen kezdtem az iskolát, mert már tudtam írni, olvasni és elvitt anya egy alkalmasságira, és engedélyezték az iskolakezdést.
És ráadásul a gimi is 4 éves volt.
Akkor nem tudjátok?
ebben nincs semmi meglepő. lehet h nem 4 hanem 3 év alatt végezte el a középiskolát. (minden kötelezőből megcsinálta az osztályozó vizsgát meg az érettségit). az egyetemnek nem feltétele h 18 legyen az illető.
kérdésre a válasz: hülyeséget nem akarok mondani. sztem hívd fel az egyetemet (TO-t) és kérdezz rá.
A gólyatáborban mondta a dékánhelyettes, hogy gondolja már mindenki elmúlt 18, mert ez biztosít belépőt az egyetemre.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Ha valaki esetleg még idenézne és hasonló cipőben járna:
A szerződésnél kellett anya, ő volt a tanú, hogy aláírtam, hogy Magyarországon dolgozok X évet..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!