Mi legyek? (lent)
Nem tudom eldönteni milyen irányban kellene tovább tanulnom. Úgy döntöttem kiírok ide egy kérdés és leírom mi érdekel miben vagyok jó és hátha kapok jó válaszokat :)
Hol is kezdjem, először is inkább reál beállítottságú vagyok. Érdekel a Biológia,Kémia , Fizikából is jó vagyok de az annyira nem vonz se a Földrajz, Matematikát értem és elvagyok vele, Informatikával is :) Sokan mondják jól rajzolok bár ez sokat nem segít mivel rajzaimat nem látjátok.:S Szeretek szerepelni, több színdarabban is szerepeltem hisz 6 éven át színjátszóra jártam és elég eredményes voltam és mondták is hogy jó szinész vagyok.XDD. Angol most kezdem megszeretni mivel Nyelvi előkészítőben vagyok. Magyarral hát hogy is mondjam.. Nyelvtant nemszeretem.. irodalmat megtanulom de nem a szívem csücske, történelmet pedig nemszeretem de jobban elviselem mint a nyelvtant. Hát tudom hogy ez nagyon kevés információ de hátha kilehet hozni belőle valamit. Jövőre kell leadnom hogy milyen tagozatot vehetek fel, 2 lehet majd felvenni.:)
Előre köszönöm a válaszokat :)
Esetleg valami mérnöki szak? Körülnézehtnél a BME kínálatában. Pláne ha ügyesen is rajzolsz, lehetnél építészmérnök.
Színi iskolába szerintem ne menj, ha nem bírod az irodalmat, mert azért a színészeknek illik irodalmi művekkel alapos jóbarátságba keveredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!