Nagyon nehéz az állatorvosira bejutni? Egy csomó plusszpont kell hogy felvegyenek?
Áhhh...ne még mindig én vagyok (a hosszan válaszolgatós). Ne haragudj, de már kezdek fáradni azért. Mit nem lehet érteni ezen az egészen? Elolvasod a pontszámítást és kész. Nem kell minden országos versenyen indulnod, meg kell írnod egy emeltszintűt, meg lennie kell legalább egy középfokú nyelvvizsgádnak és már meg is van a 80ból 75 pont. Baromira nem lehetetlen, nekem általános orvosira ebben az évben 461 pontom lett. Csak akarni kell, meg az érettségi előtt tanulni kb. 1 hónapot intenzíven és kész.
Jah és másik emeltért azért nem adnak pontot mert nincs értelme. 30%tól már megadják a 40 pontot, 30%ot meg a hülye is összeszed. Akkor ennyi erővel csinál egyet mondjuk vmi könnyű tárgyból, megkapja a 40 pontot, és a felvételi tárgyakból meg csak közepet csinál. Kicsit egyszerű lenne úgy, nem?
Írj ha még van vmi kérdésed.
bocsi hogy ilyen érthetetlen vagyok csak nekem még senki nem mondott ilyeneket
am nagyon nehéz a kémia biosz érettségi?? elkezdtem a 2 biosz könyvet most megtanulni ( a tesómé) és igy 2 évet megspórolok
2009-ben:
"kell plusz nyelvvizsga és a biosz VAGY kémia érettséginek is emeltnek kell lennie ez nagyon húzós"
Ééés 2019-ben:
kell plusz nyelvvizsga és a biosz ÉS kémia érettséginek is emeltnek kell lennie - már több, mint húzós 😂
10 év múlva meg már 3 emelt kell majd xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!