Diákhitel maximális összege?
Figyelt kérdés
Diákhitelt igényeltem, ki is töltöttem mindent ahogyan a sulim is kérte. Államilag finanszírozott és a maximális összeget x-eltem be. El is fogadta már be is adtam. De utána olvastam, hogy csak önköltséges veheti igénybe a teljes összeget. Most akkor nem kapok semmit, mert elírtam? Vagy kapok, de csak a finanszírozottas max összegét?2012. szept. 11. 18:23
1/3 anonim válasza:
Havi 50000 Ft, vagy egy összegben 250000 Ft/tanulmányi félév. Egyébként diakhitel.hu
Ott mindent megtalálsz. Nem tudom, hogy hol olvastál utána, de máskor jobban olvass utána a dolgoknak, lehetőleg még az előtt, hogy hitelt igényelnél. És ne 100 éves cikkeket olvass valamiről:D
(Itt figyelmedbe ajánlom az utolsó két-három sort, abban megtalálod a választ arra, ami jelenleg aggaszt.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,teljesen igazad van! Most megnyugodtam :-)
2012. szept. 12. 06:20
3/3 anonim válasza:
Nekem az lenen a kérdésem, hogy az 50 ezer (államis hallgató esetén) csak akkor jár, ha az alany árva vagy félárva.... mert a honlapon ilyen is van, viszont több embertől hallottam, hogy mikor bevezették a diákhitel 2-őt, megemelték 10 ezerrel a maximálisan felvehető összeget a diákhitel 1-nél (ami 40 volt államisoknak) Ez igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!