Debreceni Info. Karosok, mikor van az első tanítási nap?
Figyelt kérdés
Egy két helyen hétfőt, azaz 10.-ét írnak, de elméletileg csak a regisztrációs időszak után kéne legyen, ami jövőhéten még bőven tart. Azért kérdem, mert én csak 14.-én pénteken tudok beköltözni a kollégiumba. Remélem addig nem hagyok ki semmi fontosat.2012. szept. 9. 19:07
1/6 anonim válasza:
regisztrációs időszak nem azt jelenti h nincs tanítás. hanem azt h még az első héten tudod változtatni az órarended (ha nem tetszik egy tantárgy leadhatod, és felvehetsz helyette másikat). de ettől függetlenül már írják a hiányzókat (gyakorlaton) és persze adnak le anyagot.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezek szerint hétfőn már írnak hiányzót, akkor is ha még nem vettem fel a tantárgyat? :S
2012. szept. 9. 19:15
3/6 anonim válasza:
ebben az esetben nem, ha még nem vetted fel. (mivel akk a nevedet se tudják, honnan tudhatnák azt h te majd pont azt a gyakorlatot akarod felvenni?)
4/6 A kérdező kommentje:
A probléma ott van, hogy én holnap szándékszom felvenni az óráimat, hogy ne kapkodják el a jobb tanárokat/időpontokat.
2012. szept. 9. 19:46
5/6 anonim válasza:
óh ember akk ezt mond. azt hittem ez a regisztrációs hét utolsó időpontja és nem az első.
de egyébként csak fel kéne mászni az egyetem honlapjára. minden fent van.
17.én kezdődik a szorgalmi időszak.
mi lesz így veled az egyetemen.........
6/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, csak kicsit belegabalyodtam már a (külföldi!) ügyintézésbe. :) A választ köszönöm.
2012. szept. 9. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!