Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az első éveseknek mikor kell...

Az első éveseknek mikor kell beköltözni a koliba? (Debreceni Egyetem)

Figyelt kérdés
Felvettek a Kossuth L. III.-as koliba,és az volt irva a határozatra,hogy 9-10-11-12-én lehet beköltözni. Szerintetek melyik időpont lenne az ideális egy elsős számára?
2010. szept. 5. 09:58
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem mindenképp a lehető legkorábban... lesz időd kiismerni magad, meg hasonlók. És nem utolsósorban, ha gyors vagy, még tudsz választani az ágyak közül a szobádon belül :D
2010. szept. 5. 11:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Azért nem tudom,hogy melyik nap lenne jobb beköltözni,mert 9.-e az egy csütörtöki nap,és úgyis hazajönnék,azért gondolom,hogy okosabb dolog lenne inkább vasárnap menni...de nem tudom.
2010. szept. 5. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:
hát ez esetben nem nagyon tudok segíteni :) de csoporttársaim is úgy csinálták, hogy beköltöztek, aztán volt aki még aznap, vagy másnap vissza is ment, aztán tegnap vagy ma vissza... saját példát nem tudok mondani, nem koleszos vagyok. ez alapján azt tudom mondani, hogy gondold át: mennyi idő az út, stb.
2010. szept. 6. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!