Az EHA-kódban mire utala a negyedik meg ötödik betű?
Figyelt kérdés
Mert az első 3 a nevemre, az utolsó kettő a "karomra" (:D) de azt a kettőt nem tudom, mire utalhat :S Csaak azért érdekelne, hogy könnyebben meg tudjam jegyezni! Köszi, ha valaki tud segíteni :)2009. júl. 29. 16:35
1/10 anonim válasza:
Nem biztos, de szerintem a maradék három csak olyan mint a rendszám. Csak úgy semmire, de a három első betű kevés lenne, hát hozzá toldottak még hármat, amit lehet variálni.
2/10 anonim válasza:
az első 2 a névre,de nálam nem stimmel az utolsó kettő a karral.(nem tudom sajna a választ:(
3/10 anonim válasza:
pl ABCNABB - Aba Cecília, Nappali, Alap, az utolsó kettő pedig a kar kódja.
Tehát hogy nappalin/levelezőn/estin van és milyen képzésben vesz részt.
4/10 anonim válasza:
nekem nem stimmel a kar kódja.((köze nincs hozzá:(((((
6/10 anonim válasza:
Nekem FEAPABA.ELTE FEA az a nevem oké, a többinek semmi értelme, az ELTE-n kívül. Mondom szerintem csak úgy van, több ezer embernek három betűt nem lehetne variálni.
7/10 anonim válasza:
Az én kódom KOVMACB.PTE - az első két betű a vezetéknevem első két betűje, a harmadik a keresztnevem első betűje, a pont előtti betű a kar betűkódja (BTK), a pont után az egyetem kódja látaható. A MAC az egyéni azonosító, névazonosság esetére.
8/10 anonim válasza:
Na akkor megmondom a tutit :D :
az előző példával élve - FEAPABA.ELTE:
- FE: vezetéknév első 2 betűje;
- A: keresztnév első betűje
- P: az év, amikor kezdte a sulit (P-2007, Q-2008, az idei gólyák az R-t kapják);
- AB: azonosító névegyezés esetére. Azért AB, mert valakinek már abban az évben és azon a karon ugyanez a monogramja Fe... A..., így övé lett a FEAPAAA.ELTE
- A: kar azonosítója
Más egyetemekről nem tudok, de az eltén ez 100%.
Üdv, ILOPAAP.ELTE ;)
9/10 anonim válasza:
SZTE-n is így, ahogy Elte írta ;)
10/10 A kérdező kommentje:
KÖSZIKE ÉN AZ ELTE-N VAGYOK :)VAGYIS LESZEK
2009. júl. 30. 02:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!