Gárdonyi Gézától A láthatatlan embert el lehet olvasni 1 nap alatt?
Figyelt kérdés
Kissé elmaradt, és hétfőre kéne.2012. szept. 8. 18:42
1/5 anonim válasza:
Én egy 643 oldalas könyvet olvastam el egy nap alatt, bár az ne kötelező volt és félévet vártam a megjelenésére:D és most is gépezel és várod a válaszokat ahelyett, hogy olvasnál..
hány oldalas?
2/5 anonim válasza:
hány oldalas a könyv?
50 oldalt kényelmesen el lehet olvasni egy óra alatt, mondjuk nekem nem lenne türelmem több órán keresztül olvasni, de én nem is hagytam volna ennyire a végére.
De mivel egész nyáron nem olvastad el, kétlem, hogy te holnap elolvasnád. Inkább keress a neten valami rövidítést róla, hidd el jobban jársz.
3/5 anonim válasza:
Persze. Délelőtt szépen nekiülsz, estére bőven a végére érsz. Csak akkor már ne a kifogásokat keresd, hanem tényleg olvasd el.
4/5 A kérdező kommentje:
286 oldalas
2012. szept. 8. 19:04
5/5 anonim válasza:
ó, az semmi, harmadik osztályban a tüskevár hosszabb volt XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!