9. osztályosok mi újat tanultok gimiben? Mik az új tantárgyak amiket eddig nem tanultatok?
Ha nem vagy nagycsaládos(3 vagy több gyerek),tartósan beteg vagy rendszeres segélyben részesülő akkor meg kell venned a könyveket,nekem 9.-ben 30.000 ft volt,utána egyre kevesebb.
Új tantárgy volt a társadalomismeret,ebből van heti 1,mellette 2*4 nyelv,3 matek,3 irodalom,1 nyelvtan,2 fizika,2 kémia,2 biológia,2 hittan(egyházi suli),3 tesi,1 rajz-ének,1 informatika,2 történelem,2 földrajz,nagyjából ennyi.
Nekünk tánc és dráma volt pluszban 9.-ben, egyébként olyan tantárgyak voltak, mint általánosban.
Általában angol/német az első idegen nyelv, a második pedig az angol/német/francia/orosz. Iskolafüggő, hogy mik közül lehet választani.
Az alapsuli ugyanaz, mint az ált. suli?
Szia!
Én most vagyok 9.-es és nekem nincs semmi új tantárgy. Heti 3x van irodalom, 1x nyelvtan, 1 rajz, 1 ének, 2-2-2-2 fizika, földrajz, töri és kémia, 3 matek, heti 5 tesi, 3 angol, heti 5 francia. A változás igazából annyi, hogy 9.-ben nincs infó meg biosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!