Diákigazolványhoz kell NEK azonosító, amihez időpontot kell kérni egy okmányirodában, de az ügycsoportok között, sehol nincs olyan, hogy "Diákigazolvány", csak személyi, anyakönyvi kivonat, stb. Melyiket kell kiválasztani?
Az internetes időpontfoglaláson én is fennakadtam. Viszont tegnap bementem személyesen, mára tudtak adni időpontot (valószínűleg telefonon is tudtak volna). Ma összesen 15 perc volt az ügyintézés, és megkaptam a papírt. Persze a tanulmányi osztályra még be kell mennem vele.
Budapestieknek csak ajánlani tudom a 11. kerületi okmányirodát, készségesek a recepciósok, a váróban van vízautomata, íróasztalok külön lámpával, lehet bankkártyával fizetni, és Posta is van helyben. Sőt, van egy kis leválasztott rész gyerekeknek, szőnyeggel meg pár játékkal.
régi már a kérdés, de ma pont belefutottam ebbe a problémába (és a "keresés" funkció kicsit sem segített) - az a neve az ügynek, amit be kell jelölni, hogy
Egységes elektronikuskártya-kibocsátási keretrendszer kártyafelhasználói regisztráció (30 perc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!