Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha az okmányirodában NEK...

Ha az okmányirodában NEK azonosítót szeretnék igényelni, + ott meg is csinálnák a fényképet meg aláírást, akkor kell időpontot igényelni?

Figyelt kérdés

A hidegkúti okmányirodáról van szó, ha vki már csinált ott ilyet, ő kért időpontot?

köszi

2012. aug. 21. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Kell időpont.
2012. aug. 21. 14:30
 2/8 A kérdező kommentje:

rendben köszi, és ha kérek időpontot másnapra már kapok is?

Meg még nem voltam okmányirodában (max nagyon-nagyon régen) és majd csak bemegyek és majd szólítanak? Vagy vhol kopogja be vagy vmi?

2012. aug. 21. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Másnapra biztos, hogy nem kapsz időpontot. Nekem is fontos volt és soronkivül megcsinálták.
2012. aug. 21. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy biztos, hogy voltál személyi igazolványt csináltatni. Ez is olyan lesz. Mármint nem kell kopogni meg semmi, csak szimplán kivárod míg sorra kerülsz.
2012. aug. 21. 15:23
 5/8 A kérdező kommentje:
akkor mégse kell időpontot kérni? csak simán bemehetek?
2012. aug. 21. 15:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérj időpontot és ha azt mondják, hogy pl szeptember 15re tudnak adni, akkor mondd meg, hogy neked az késő és csinálják meg előbb akár soronkivül is. De legyél már kicsit aktívabb.
2012. aug. 21. 15:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam már hívni, de vmiért mindig foglaltat jelez. Az h soronkívül mit takar?
2012. aug. 21. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Odamész ha nincs senki megcsináltatod, ha van megvárod amíg elmegy és utána mész oda.
2012. aug. 21. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!