OKTV. Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Már utána néztem és ott pontokat ígér az eredményes helyen végzőknek, viszont azt mondta egy ismerősöm, hogy aki az elsők között végez az automatikusan felvételt nyer arra a szakra, amelyhez szükséges a tárgy, amiből OKTV-zett.2012. szept. 6. 21:01
1/5 anonim válasza:
Sokáig így volt, de néhány évvel ezelőtt ez megszűnt, az első helyezett is "csak" 80 pluszpontot kap.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom :S Köszönöm a választ!
2012. szept. 6. 21:21
3/5 anonim válasza:
Nincs mit, talán jobban megéri két emelttel próbálkozni, az szinte majdnem biztos pluszpont, míg az OKTV-hez nagy adag szerencse is kell, elég erős a mezőny is.
4/5 A kérdező kommentje:
2 emeltet mindenképpen szeretnék. Sajnos 10.-ben előrehoztam az angolt és középszinten "csak" 80%-ot értem el, így azt is javítani szeretném emelttel. Angolból szeretnék egyébként OKTV-zni is! Egy próbát megér, gyakorlásnak mindenképp, mert felsőfokú nyelvvizsgára is készülök.
2012. szept. 6. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!