Koleszosok! Ti hogyan oldjátok meg, hogy a zokni, fehérnemű ne büdösödjön be, amíg gyűjtöd?
Oké. Tudom. Elég hülye a kérdés. Leginkább lányoknak szól. Ti is zacskóba gyűjtitek a szennyest? És mit csináltok, hogy ne fülledjen be a zacskóban (vagy abban, amiben tárolod) a zokni meg a bugyi?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Nekünk volt ilyen kihúzható "ágyneműtartó" ellenben az ágynemű egy emberre nem fért bele... :D
Így oda tettem be a sporttáskám, a laptoptáskám, a mellette lévő üres hely meg a szennyesé volt. Általában azért összehajtottam nem bedobáltam. Az ágy alól azért kicsit szellőzött is, nem volt büdös.
Én is ezt csinátam. Csak nálunk annyi a különbség, hogy nem tudott szellőzni. :/ Zárt az ágyneműtartó...:/
Igazából én is elég szarul érzem magam, hogy ilyenekkel kell foglalkoznom, amikor elvileg felnőtt emberek között vagyok. Azonban sajnos vannak olyan emberek, akik hiába 20 évesek, egy 13 éves agyi szintjén állnak.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!