Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Estis diákkal hogy lehet utazni?

Estis diákkal hogy lehet utazni?

Figyelt kérdés

Faluban lakok, estin járok suliba, estis diákom van ebből adódóan. Az nem világos, h csak a tanintézet és a lakhely között használhatom e a diákom, vagy vehetek a mellettünk lévő városba is helyi járatú buszra bérletet?

Nappalin és estin bárhova lehet, nem? levelezőn pedig csak lakhely és suli között?

2012. szept. 4. 00:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

[link]

Én erre gondoltam, itt levelezőnél a helyi közlekedési kedvezmény ki van húzva és még helyközinél is a bérlet, csak helyközi jegyre van 50%.

2012. szept. 7. 21:28
 12/12 A kérdező kommentje:

de most az estis itt a fontosabb, mármint nekem :D

de levelezővel nem lehet tutira helyi járatú buszra venni bérletet. legalábbis ahogy én értelmezem.

2012. szept. 8. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!