Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Idén lettem 1. éves középiskol...

Idén lettem 1. éves középiskolás de ma mikor mentem egyáltalán nem tetszett a légkör lehet még váltani most év elején?

Figyelt kérdés

2012. szept. 3. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez amúgy BP-i iskola?

Ha igen akkor szabad megtudnom, hogy melyik? Nem szeretném, ha barátnőm ilyen iskolába menne.

2012. szept. 4. 22:46
 12/13 anonim ***** válasza:

na igen :( sajnos ma kis hazánkban a gyengébb iskolák egyet jelentenek az alpáribb emberekkel. Tisztelet a kivételnek.

Bátyám anno szakmunkásba jelentkezett, ahová régen apunk is járt, akkor még tök jó iskola volt. Aztán beiratkozott, és az osztályban jóformán egy normális ember nem volt. Romák, punkok, drogosok, piások, de mind a legrosszabb fajtából. Amikor első nap elindult haza, egy csapat cigány odament hozzá, elkezdték inzultálni, és megfenyegették, hogy kinyírják, elássák a parkban, és még késsel is mutogattak mellé, hogy hitelesebb legyen az előadás. Azt hiszem, még egy napra bement, és kész, vége, megmondta, hogy soha többé nem hajlandó odamenni. aztán felvették egy közeli vidéki szakközépbe, ahol már tök jól érezte magát, mert azért az egy nívósabb középsuli értelmesebb emberekkel.

Lehet, hogy ezért lepontoznak, de akkor is azt mondom, hogy ma itthon ha valaki ezt el akarja kerülni, legalább egy 3-as/4-es átlagot érdemes hozni a ált. suli végén, hogy ne kelljen a legsz*rabb középsulikba menni.

Sajnos a szakmunkásképzők nagy része már rég egyet jelent egy nívótlan putrival, de a szakközepek között is sok gáz hely van. Adj neki egy kis időt kedves kérdező, ha a te eseted azért nem ennyire súlyos, meg nem kötnek beléd (nagyon), de ha nem szokod meg, akkor beszéld meg a dolgot a szüleiddel, és kezdj el helyeket nézegetni, hogy hová vennének át. Drukkolok:) tegnapelőtt 21:51 voltam.

*áá, és még valami:) ha pesti vagy, próbálj meg beszélni a Lónyay Utcai Református Gimnáziummal. Ne ijesszen meg, hogy vallásos. elviselhető kategória. Én anno azért mentem oda, mert betegség miatt lecsúsztam a rendes felvételit, ide meg felvettek simán pótfelvételivel. Kb. tök gyökér embereket is felvesznek a pénz miatt, mivel ugye egyházi iskola. De ez csak a tanulmányi átlagra igaz, mert a magatartásra érzékenyek, tehát a vadbarmokat nem tűrik meg. Én egészen szerettem, jó ofőnk volt. Nem egy iszonyat erős gimi, átlagos, de ha akarod valamire vinni, akkor sikerülhet. Mi úgy indultunk 7-ben, hogy valaki szorozni nem tudott, a fél osztály bukott matekból. aztán viszonylag jó tanáraink voltak, és a matek érettségi átlagunk kerek 4-es lett, ami annyira nem rossz:) és majdnem mindenkit felvettek valahová egyetemre. A pénz miatt megtűrik a 2-es, 3-as tanulókat is, tehát ebben az esetben is van helyed, de engem például most felvettek orvosira, másokat jogra, meg egyéb jó helyekre, szóval ha odateszed magad, még bármi is lehet belőled:D ha minden kötél szakad, egy próbát megér. A suli honlapját megtalálod neten. Üdv!

2012. szept. 5. 08:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Cigányokból is sokféle van! :D

Lehet nem olyan rossz fejek... Nekem több roma osztálytársam volt, de a gazdag, normális fajtából! :) Kedveltem őket.

Amúgy meg végül mi lett? :D

Átiratkoztál? Megbékéltél velük?

2013. jún. 25. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!