Milyen a középiskolás kollégiumi élet? Milyen a környezet, milyen a ürdés ideje? Stb. :D
Én imádom =D Hatan vagyunk egy szobában, nagyon jó barátok vagyunk, jól összekovácsolódtunk.
Hogy érted, hogy a fürdés ideje? Nálunk csak közös fürdő van, van, hogy sokat kell várni, de általában mindig van hely a fülkékben. Általában együtt megyünk fürdeni, közben beszélgetünk, stb... már eleve törölközőben megyünk oda, igaz, kilencedik elején még csináltuk azt, hogy pizsiben mentünk a zuhanyba, és ott vettük le, majd ott húztuk fel =D De sokkal egyszerűbb és gyorsabb, ha már a szobában leveted a ruhát, nem kell szégyenlősködni, mert senki nem fog figyelni.
Reggel együtt megyünk suliba, kábé három percre van a kótertól, délután együtt megyünk haza, együtt ebédelünk. Aztán kiülünk valahova a városba, elvagyunk, vásárolunk... négykor meg kezdődik a stúdium, kilencedikben ezt elég szigorúan vette a nevelőnőnk, most meg kábé csak az elejére megyünk be, hogy itt vagyunk, aztán már oszlik is a tömeg =D
Héttől van kimenőnk kilencig (na, jó, ez az egyszerű verzió, az egész kimenő-sztori nagyon hosszú és igazságtalan, inkább nem írom le =D), ilyenkor általában kimegyünk a városba és beülünk valahova némi alkohol társaságában. Na, ezek az esték a közös történeteink, mindig történik valami, ez a koleszos élet magja, évek múltán is emlegetjük őket, hogy "Emlékeztek, amikor... =D" De nem kell alkoholistának nézni minket, lehet, hogy most azt gondolod, hogy te aztán soha-soha nem fogsz inni (én is ezt gondoltam kilencedik év elején =)), de valószínűleg bizony el fogtok járni valahova.
Ha témazárónk lesz, akkor mindenki tanul gőzerővel, általában hajnalig, de ezt a tanulóban tesszük, mert a szobákban tízkor lekapcsolják az áramot. Nagyon jó, hogy meg tudjuk beszélni a dolgokat, mi hogy van, meg segíteni tudunk egymásnak, egymásról írjuk a leckéket, ha úgy adódik.
Meg jó, hogy ott vannak a barátaid, és mindig támaszt nyújtanak neked. Nekem szerencsém volt, hogy őket kaptam =)
Hát én is nagyon izgultam, úgy voltam vele, ha nem tetszik, bejárós leszek, azt cső, de sokkal jobban sült el =) Szerintem én vártam a legkevésbé a koleszt a szobából =D
Sok sikert neked, remélem, te is olyan jó barátságokat fogsz kötni, mint én, na meg persze a középsulis éveidhez is egy kalappal =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!