Óbudai egyetem két fontos kérdés?
1) Az egyik az, h ha a neptun számlámra nem a saját bankszámlámról utalok át (apáméról), attolmég majd a ösztöndíjak meg a támogatások az enyémr ejönnek, amit megadtam beiratkozáskor?
2) A másik a szociális támogatással kapcsolatos. Pontosan mit kell kitöltenem és milyen dokumentumokat kell beszereznem? Olvastam az oldalon erről, de azt egyáltalán nem értem.. Elv neten is kikell tölteni, meg személyesen is bevinni vmit de ezt nem értem. Aki érthetően eltudná mondani azt nagyon megköszönném :))
1) Valószínűleg nem nézi senki.
2) Iskolától függ, mindenhol más a rendszer. Mi nem érthető?
nemtom mi lehet a baj :(
pedig elv itt van leirva de nagyon nem értem, örülnék ha te is láthatnád, hátha tudnád
esetleg van más böngészőh? (nekem firefox és chrome is viszi)
Chromeval próbáltam... Meg IE8-al. Amúgy megy minden oldal, ez nem.
Nem lehet, hogy csak az egyetemről nyílik meg?
Nah, mobilról behozta. (Firefoxon sem ment valamiért...)
Tulajdonképpen mi a kérdés? Mit nézzek?
Nah igen. Erre írja, hogy be kell lépni egy rendszerbe. Az elektronikus felmérő lapot kitölteni. Oda én nem tudok belépni...
Az oldal alján van egy GYIK azt is olvas el. Annak az alján van kitől lehet kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!