Fontos! A szegedi tudomány egyetem pszichológiai szakára hány ponttal lehet bekerülni?
Figyelt kérdés
Kerestem felvi.hu-n és a SZTE honlapján, de én csak jövőre kerülök érettségi és felvételi közelbe, ezért nem tudom annyira, ha valaki tudja az leírhatná, köszi?2010. máj. 9. 18:09
1/3 anonim válasza:
Azt majd akkor megtudod.
A pontszám határ minden évben más.
Sok mindentől függ, hogy abban az évben pont mennyi. Legfőképp a jelentkezők számától az érettségi eredményétől.
Ezt az adott év érettségijének kijavítása előtt lehetetlenség megmondani.
Nagy valószínűség szerint nem fog túl nagy mértékben eltérni az idei pontszámtól (+/- 5 pont), de bármi megeshet.
3/3 anonim válasza:
(Első vagyok)
Mellesleg még az idei évre sincsenek. Elvégre még csak most zajlottak le az érettségik. Majd csak nyár közepe tájékán lesznek ponthatárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!