Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A PTE-PMMK-ról szeretnék...

A PTE-PMMK-ról szeretnék többet megtudni, diák szemmel. (? )

Figyelt kérdés

Helló!

Negyedikes gimnazista vagyok (természet tudományi irányzaton)és a PTE-PMMK-ra, építészetre szeretnék felvételizni (osztatlan képzésre). Elsősorban a felvételi mennyire borzasztó? Milyen ott egy egyetemista élete?(Tanulás a halálig, vagy azért -bukás nélkül- van szabadidő?)Hálás lennék minden információért. Üdv!

2012. szept. 3. 03:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Van szabadidő, a bulik jók, bukás az sajna van (műszaki suliról van szó, nem holmi BTK-ról). Építész szak szerintem költségesebb, mint a többi, mert sok makettet kell majd csinálni és az alapanyagok nem a legolcsóbbak (faragasztó, kartonok, papírok, pálcikák), meg a rajzeszközök sem.
2012. szept. 3. 08:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Építészmérnöki nehéz többiről véleményt nem mondok, mert annyira nem ismerem azokat, de az építészmérnöki erős. Sok a feladat, sok az időigényes tantárgy, nagy kredit szám (tehát ha egyből is buksz akár ...akkor nyista ösztöndíj) bulizni sokat nem szoktam mert időm nem nagyon engedi....ink haverokkal kiülni vhova heti egyszer, de átmulatott partik azok nagggggggyon ritkák....tehát az egyetem nem haverok buli fanta:D rajz felvételi nekem könnyű volt. Egyetemista életét meg mindenki maga választja meg... ezt úgy értem, hogy ki mire mennyi időt fordít....mert tudsz időt szakítani, de ritkább.....
2013. márc. 6. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!