Szeptemberben lehet még sulit váltani? Többi lent.
Figyelt kérdés
Most leszek 11.es és egy gimibe járok.. de nem nagyon vannak barátaim(sulin kívül sok van) vannak olyanok akikkel elvagyok de ennyi.. leginkább amiatt szeretnék váltani, mert nem nagyon érzem jól magam:/ akkor jó csak ha pl. hiányzok a sulibó, nem megyek be stb.
tavaly akartam váltani de lebeszéltek róla.. most viszont ugyérzem, hogy ez az állapot nem fog változni.. ezért kérdezem, hogy év elején lehet-e még váltani?
2012. szept. 2. 11:39
1/8 anonim válasza:
nem tudom,de én is pont ugyanígy vagyok,csak nemhiszem,hogy2,4-es átlaggal kellenék bárhova is,úgyhogy megpróbálok beszerezni pár ötöst kb október végéig azt viszlát.És mennyi lett az átlagod?
2012. szept. 2. 11:50
2/8 anonim válasza:
Esetleg Bács-Kiskun megyében van az a gimi?:)
Bocsi a hülye kérdésért...
2012. szept. 2. 11:53
3/8 anonim válasza:
szia
persze akármikor lehet
beszélj a szüleiddel hogy lehetőleg még a jövőhéten intézzétek el
2012. szept. 2. 12:05
4/8 A kérdező kommentje:
3,6os az átlagom
nem ott van..
hát nem tudom.. ha nem lesz jó tuti elhúzok onnan:S mind1 hova
2012. szept. 2. 12:13
5/8 anonim válasza:
első vagyok szerintem 3.6-al áttudsz menni simán egy szakközépbe
2012. szept. 2. 12:29
6/8 anonim válasza:
Ha mindenkepp menni akarsz,akkor menj..
Te dontesed,es lehetseges ,meg nem rossz az atlagod.
2012. szept. 2. 12:56
7/8 anonim válasza:
Én 11. félévben váltottam sulit, de nem bántam meg... :) Igaz különbözetit kellett csinálnom, de az bőven belefért.. Ha nem érzed magad jól, akkor változtass nyugodtan, hiszen egész évben lehet! Sok sikert! :))
2012. szept. 2. 18:42
8/8 anonim válasza:
Menj át félévkor. Ha kicsit megsajnálnak akkor simán felvesznek, engem egy nagyon szar szakközépből vettek át egy jó gimnáziumba félévkor. Szerintem év elején nehezebb lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!