Biológiához, kémiához, és fizikához milyen füzetek kellenek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 18:34
1/6 anonim válasza:
Ez függ a szaktanár elvárásaitól, de rendszerint ezeknél a tantárgyaknál kevésbé kötött a dolog; mindenfélét elfogadnak. De hangsúlyoznám: a szaktanár utasításától függ.
2/6 anonim válasza:
nálunk bioszhoz vonalas kémiához sima fizikához négyzetrácsos . de majd megmondja a tanár :)
3/6 Tom Benko válasza:
Tanárfüggô, de bioszhoz a mintamentes, fizikához, kémiához a négyzethálós a célszerû.
4/6 anonim válasza:
ahogy említették tanár függő :)
5/6 anonim válasza:
Biosznál nálunk vonalas vagy sima kellett, fizika, kémia meg négyzetrácsos.
Gimiben meg mindegy volt.
Most egyetemen meg tárgytól függ, előadáson vonalas, gyakorlaton négyzetrácsos, laboron úgyszintén.
(Kémia szak)
6/6 anonim válasza:
Most láttam meg, mert biológiás kérdéseket nézegetek :D
Négyzetrácsosban pocsék írni, mert ha kettő rácsot használsz egy sornak, túl nagyok, ha egyet, túl kicsik lesznek a betűk.
Vonalasban nem jó számolni.
Így lenyúltam még anno osztálytársam ötletét, és franciakockásba írok.
Ebben nekem kényelmes írni a számolásokat meg a szöveget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!