Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Biológiához, kémiához, és...

Biológiához, kémiához, és fizikához milyen füzetek kellenek?

Figyelt kérdés

2012. szept. 1. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez függ a szaktanár elvárásaitól, de rendszerint ezeknél a tantárgyaknál kevésbé kötött a dolog; mindenfélét elfogadnak. De hangsúlyoznám: a szaktanár utasításától függ.
2012. szept. 1. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
nálunk bioszhoz vonalas kémiához sima fizikához négyzetrácsos . de majd megmondja a tanár :)
2012. szept. 1. 20:57
 3/6 Tom Benko ***** válasza:
Tanárfüggô, de bioszhoz a mintamentes, fizikához, kémiához a négyzethálós a célszerû.
2012. szept. 2. 09:46
 4/6 anonim ***** válasza:
ahogy említették tanár függő :)
2012. szept. 2. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Biosznál nálunk vonalas vagy sima kellett, fizika, kémia meg négyzetrácsos.

Gimiben meg mindegy volt.

Most egyetemen meg tárgytól függ, előadáson vonalas, gyakorlaton négyzetrácsos, laboron úgyszintén.

(Kémia szak)

2012. szept. 2. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Most láttam meg, mert biológiás kérdéseket nézegetek :D

Négyzetrácsosban pocsék írni, mert ha kettő rácsot használsz egy sornak, túl nagyok, ha egyet, túl kicsik lesznek a betűk.

Vonalasban nem jó számolni.

Így lenyúltam még anno osztálytársam ötletét, és franciakockásba írok.

Ebben nekem kényelmes írni a számolásokat meg a szöveget is.

2013. febr. 6. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!